• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poznajmy się

reklama
Witam wszystkie mamusie czerwcowe. Często czytam co piszecie ale jakoś to tej pory się nie odzywałam, mam termin na 19 czerwiec i jestem mamusią 3 letniej córeczki Pozdrawiam gorąco i będę z wami na pewno do końca.:-):-)

W imieniu czerwcówek witam Cię.
Mało nas tu ostatnio, niektóre już rozpakowane i uczą się obsługi noworodka, inne w szpitalach wyczekują swoich maluszków, a jeszcze inne (jak ja) hehe jeszcze tu pozostały i wymyślają różne dziwaczne "przyśpieszacze przedporodowe". :-D:-D

reklama
  • Witam dziewczyny:) to ja też się dopiszę do czerwcowych mam:) Mam na imię Paulina i 23 lata. To moja pierwsza ciąża- mam termin na 2.06 czyli za 6 dni i w sumie nie wiem dlaczego nie odezwałam się wcześniej, bo bywałam na forum, czytywałam sobie co nieco ale jakoś dopiero teraz przyszło mi do głowy,żeby się przedstawić:) Pozdrawiam wszystkie mamusie- te mające dzieciątka i te, które dopiero niecierpliwie czekają:)
  • :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry