• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Poznajmy się

reklama
Witam wszystkie mamusie czerwcowe. Często czytam co piszecie ale jakoś to tej pory się nie odzywałam, mam termin na 19 czerwiec i jestem mamusią 3 letniej córeczki Pozdrawiam gorąco i będę z wami na pewno do końca.:-):-)

W imieniu czerwcówek witam Cię.
Mało nas tu ostatnio, niektóre już rozpakowane i uczą się obsługi noworodka, inne w szpitalach wyczekują swoich maluszków, a jeszcze inne (jak ja) hehe jeszcze tu pozostały i wymyślają różne dziwaczne "przyśpieszacze przedporodowe". :-D:-D

reklama
  • Witam dziewczyny:) to ja też się dopiszę do czerwcowych mam:) Mam na imię Paulina i 23 lata. To moja pierwsza ciąża- mam termin na 2.06 czyli za 6 dni i w sumie nie wiem dlaczego nie odezwałam się wcześniej, bo bywałam na forum, czytywałam sobie co nieco ale jakoś dopiero teraz przyszło mi do głowy,żeby się przedstawić:) Pozdrawiam wszystkie mamusie- te mające dzieciątka i te, które dopiero niecierpliwie czekają:)
  • :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry