Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
imie Ania wiek 28 stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dzieci to będzie pierwsze data porodu koniec września zawod lub wykonywana praca logopeda gdzie mieszkamy Wrocław w moim brzuszku mieszka Emilka albo Oskarek
imię Agnieszka
wiek 22
stan cywilny mężatka
ilość już posiadanych dzieci 1 w brzuszku
data porodu 08.09.2009
zawód lub wykonywana praca technik ekonomista
gdzie mieszkamy woj. podkarpackie
w moim brzuszku mieszka dowiemy się we wrześniu
Odp: Poznajmy się
imię Ewelina
wiek 25
stan cywilny prawie mężatka
ilość już posiadanych dzieci 1 - w brzuszku
data porodu 26,09,2009
zawód lub wykonywana praca technik ekonomista / księgarz
gdzie mieszkamy takie sobie nieduże miasteczko na Dolnym Śląsku
w moim brzuszku mieszka nasze szczęście
imie Renata wiek 27 stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dzieci 15 m-czny synek mikołaj data porodu 15-09-09 zawod lub wykonywana praca firma rodzinna gdzie mieszkamy Bydgoszcz w moim brzuszku mieszkaczuję w kościach że synek, prawdopodobnie Patryk, dopisano 02-04-04 - coś słabe mam te kości - bedzie mala Wiktoria )) )) ))
imie Karolina wiek 26 stan cywilny związek partnerski ilosc juz posiadanych dzieci jestem w pierwszej ciąży date porodu 30 września 2009 zawod lub wykonywana prace asystentka gdzie mieszkamy Bydgoszcz w moim brzuszku mieszka narazie nazywam Bambini
imie Dominika wiek 25 stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dzidziuś w brzuszku date porodu 06.09.2009 zawod lub wykonywana prace informatyk gdzie mieszkamy Kraków w moim brzuszku mieszka dzidziuś kochany
imie Magda
wiek 28 stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dzieci 0 date porodu 05.09.09 zawod lub wykonywana prace lekarz gdzie mieszkamy Lublin w moim brzuszku mieszka
imię Ewelina
ilość już posiadanych dzieci 0
data porodu 16.09.2009
zawód lub wykonywane prace obecnie domowe gdzie mieszkamy w moim brzuszku mieszka )
imie Monika wiek 27lat stan cywilny Mężatka ilosc juz posiadanych dziecijedna córeczka Amelia Wiktoria data porodu8 września 2009 zawod lub wykonywana pracekierownik-wychowawca świetlicy gdzie mieszkamLublin w moim brzuszku mieszka Bartłomiej Michał
wiek 25 stan cywilny mężatka ilość już posiadanych dzieci 1 data porodu 9.09.09r gdzie mieszkamy wielkopolska w moim brzuszku mieszka Jagoda lub Aleksander
Post_ptaszyna- czy mogę cię prosić o dopisanie mnie do listy- nie moge na priva wysłać bo mam coś zablokowane...