Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
imie Agnieszka wiek 26 stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dzieci prawie 4letni chłopiec data porodu 27 września 2009 zawod lub wykonywana praca studentka, modelka gdzie mieszkamy Wrocław w moim brzuszku mieszka ktoś słodziutki:-)
imie Ewelina
wiek 30 stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dzieci dwie dziewczynki data porodu 17.09 zawod lub wykonywana prace firma rodzinna gdzie mieszkam lubuskie w moim brzuszku mieszka skarbek
imięEwa wiek27 stan cywilnypanna do 18 kwietnia ilość posiadanych dzieci brak data porodu18 wrzesień zawódbezrobotna gdzie mieszkamyOlkusz w moim brzuszku mieszkaEmilka albo synuś :-)
Czesc Dziewczyny
Juz od jakiegoś czasu sledze forum, ale dopiero teraz zebrałam sie na "ujawnieie"
imie Dorcia
wiek 27
stan cywilny mężatka
ilosc juz posiadanych dzieci: 0
data porodu 23.09
zawod lub wykonywana prace: pośrednik nieruchomości
gdzie mieszkam Kraków
w moim brzuszku mieszka nasz Astronauta
Imie:Aśka wiek 27 stan cywilny - mężatka ilosc juz posiadanych dzieci - tylko w brzuszku data porodu - 24.09 zawod lub wykonywana prace - własna działanośc gospodarcza/specjalista do spraw marketingu mieszkam pod Warszawą .....a moim brzuszku mieszka moje małe kochane serduszko
witam wszystkie przyszłe mamusie!imie Alicjawiek 30stan cywilny mężatkailosc juz posiadanych dzieci 1date porodu 20.09.09zawod lub wykonywana prace doradca specjalistka ds. PRgdzie mieszkamy Wrocławw moim brzuszku mieszka fasolka (fasolinek)
imie Agnieszka wiek 31 stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dzieci pierwsze długo wyczekiwane pod sercem data porodu 08.09.2009 zawod lub wykonywana prace tech.ekonom. gdzie mieszkam zachodniopomorskie w moim brzuszku mieszka niunia
Witam :-)
Imię: Gosia Wiek: 29
Stan cywilny: jeszcze panna
Ilość juz posiadanych dzieci: 0
Data porodu: 04.09.2009r.
Zawód lub wykonywana praca: pracownik biurowy
Gdzie mieszkam: Warszawa
W moim brzuszki mieszka: Dzidziul
Bardzo proszę o dopisanie mnie do listy. Pozdrawiam gorąco
imie Jadzia wiek 29 stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dzieci jedno w brzuszku data porodu 22.09.2009 zawod lub wykonywana prace obecnie kura domowa gdzie mieszkam UK w moim brzuszku mieszka dzidzia
IMIEaulina WIEK:21 STAN CYWILNY:Mężatka
ILOŚĆ POSIADANYCH DZIECI:Jedno w brzuszku DATA PORODU:28.09
ZAWÓD:Studentka
MIEJSCE ZAMIESZKANIA:Nowy Dwór Mazowiecki
W MOIM BRZUSZKU MIESZKA:Mój najbardziej wyczekiwany skarb