Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć @Elmirka55 ! Widzę, że u Ciebie będzie podobna różnica wieku u dzieci Jak się trzymasz w ciąży? Córka daje odpocząć, czy druga ciąża jest niewymagająca?
@Elmirka55 27 lutego U mnie druga ciąża zdecydowanie mniej przyjemna. Córcia waży teraz niespełna 10 kg. Ale i tak muszę ją nosić Codziennie 2 piętra po schodach. Czasami wchodzi na górę, ale nie samodzielnie. Mamy dosyć wysokie stopnie na klatce schodowej. Zejść nie potrafi i chyba jeszcze długo tak będzie. Na szczęście córka jest naprawdę samodzielna i póki co, jeszcze jeździ w wózku. Zakupiliśmy wózek podwójny, bo nie wyobrażam sobie zakupów z jednym dzieckiem w wózku, a drugą uciekającą Życzę dużo zdrowia i żeby nic nie doskwierało w ciąży!
Cześć Dziewczyny :-) Jestem podwójną mamą - córka 14 miesięcy i synek 3 tygodnie. Mam 28 lat. Oboje dzieci planowane i wymarzone. :-) Podlinkuje ktoś główny wątek gdzie piszecie? Na razie nie ogarniam aplikacji z forum, a chciałabym umilić sobie kp i Was poczytać.