reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poznajmy się :-)

Witajcie dziewczyny:) Ja również jestem nowa, to mój pierwszy wpis. Mam na imię Karolina, mam 24 lata, jestem studentką- 5 rok psychologii. To moja druga ciąża, niestety w maju poroniłam (11 tydzień). Staram się więc pozytywnie myśleć i wierzyć, że tym razem zobaczę swoje maleństwo w czerwcu 2011 roku ( wg położnej czwartego!). Pierwsza wizyta i usg już za nami- maluch ma 4 mm i wszystko wskazuje na to, że na razie wszystko jest ok:)

reklama
dziendoberek
Jestem Ania, 29 lat, mam synka (jak widac z suwaczka), meza, pasa ;-) Jestem bezrobotna na dzien dzisiejszy, wczesniej pracowalam jako przedstawiciel handlowy ok 4 lat z przerwa na urodzenie Marcelka.
NAd druga dzidzia staralismy sie od listopada tamtego roku, czyli 11 miesiecy. Wyszlo nam w tym cyklu z jednego strzalu, w sumie jak z Marcelkiem tak samo bylo :-)
Mam nadzieje ze sie tak samo z Wami zaprzyjaznie jak z mamuskami z watkow z "listopada 2007" i "gorzow i okolice" Jestem stała bywalczynia na BB od ok 3 lat.

Hej! Mi też wypada się przedstawić. na imię mam Michalina. Szczęśliwa mężatka od 10 lat. jestem mamą Benjamina (9lat) i Aniołka
[*] 3-.07.2010 no i małej truskaweczki w brzuszku. jestem nauczycielem kształecenia zintegrowanego, pracuję w szkole z dzieciakami. Uwielbiam czytać, tańczyć, oglądać filmy i robić aniołki z masy solnej. mieszkam na śląsku okolice Wodzisławia Śląskiego.

Witam mam na imie mirka lat 31 3 coreczki:) pochodze z gorzowa wlkp ale od 3 lat mieszkam w irlandii nie pracuje zajmuje sie dziecmi najmlodsza ma 5 miesiecy mam kochanego meza i jestem szczesliwa witam i pozdrawiam:):):)

Witam Was wszystkie :)
Mam na imię Kornelia, obecnie mam 27 lat, męża od ponad roku, kota dwa dni później niż męża i małą kruszynkę w brzuszku od 5 tygodni !! :) bardzo się z tego cieszę, ale i strasznie boję wszystkiego, wszystko nowe, bo to moja pierwsza ciąża. Tymczasem liczę na to, że przyjmiecie mnie do swojego grona i razem przetrwamy najbliższe 8 miesięcy.

reklama
dziewczyny jak wkleić suwaczek w podpis?????? taż żeby pojawiał się zawsze pod postem na forum???

Ostatnia edycja:
Do góry