Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam Wszystkie Mamy!
Jako początkujaca przedstawiam się
Imię: Kasia Wiek: w listopadzie skończę 27 lat Skąd jestem: z Zabrza Rodzinka: dzidzia w brzuszku Czym się zajmuję: pracuję w księgowości Termin porodu: wg USG 27 luty
Imię: Ewelina Wiek: 22 lata Skąd jestem: Lublin ale od 5 lat w Anglii -Northampton na stałe Rodzinka: Mąż i Córeczka Blanka + fasoleczka Czym się zajmuję: Kobieta na pełen etat,dom + pracuje w firmie zajmujacej sie poczta. Zainteresowania: Podróżowanie, muzyka, stylizacja paznokci metoda żelowa Termin porodu: z ost miesiaczki to 18.02 a z usg 26.02
Pozdrawiam mamusie z 26 lutego bo widze ze jest nas troszke
Imię: Marta Wiek: 27 lat Skąd jestem: Olsztyn Rodzinka: Mąż i nasz oczekiwany Cud Czym się zajmuję: nauczycielka Zainteresowania: sport, muzyka, książki Termin porodu: to bywa różnie między 13 a 19 lutego
Imię Renata Wiek 33 lata Skąd jestem obecnie mieszkam pod Warszawą Rodzinka mąż,kot no i dzidziuś w brzuszku Czym się zajmuję pracuję w handlu,obecnie jestem na l4 Zainteresowania filmy i książki Termin porodu 1 luty
ImięWeronika Wiek 19 Skąd jestem Kraków Rodzinka narzeczony, kot, wąż i nasze maleństwo Czym się zajmuję terrarystyką, gotowaniem- sałatkowaniem :-)
Zainteresowaniamuzyka, terrarystyka, książki Termin porodu 25 II
Imie-Ola Wiek-24 skad jestem-Z Lublina a od 5 lat mieszkam w angli Birmingham Rodzinka-mezus i fasolinka w brzuniu Czym sie zajmuje-Fryzjerka juz od 6 lat uwielbiam to robic i nigdy niezrezygnuje:-) zinteresowania-KIno,wycieczki,poszerzanie umiejetnosci fryzjerskich,pichcenie Termin porodu-4-8 luty 2012
Imię Agata Wiekuuu 29 lat Skąd jestempomorze Czymanowo tam gdzie ma powstać na nowo Elektrownia Jądrowa Rodzinkamąż córcia Zuzanna synek Maksymilian i fasoleczka w brzuchu oraz piesek zwany Rogal Czym się zajmujędomem i rodziną Zainteresowaniakulinaria ogrodnictwo Termin porodu 02.02.2012. lub 15.02.2012
Imię: Magda Wiek: 25 lat Skąd jestem: okolice Warszawy Rodzinka: Mąż, synek Kacperek i kotka Czym się zajmuję: domem Zainteresowania: Podróżowanie, muzyka Termin porodu: 8-11.02.2012
Imię: Monika Wiek: 28 lat Skąd jestem: Siemianowice Śląskie Rodzinka: Mąż, Dzidziorek w drodze i 2 kociambry Czym się zajmuję: obecnie leniuchowaniem Zainteresowania: literatura, dekoracja wnętrz, fotografia Termin porodu: ok. 11.02.2012 r.
imię Iza
wiek 27
skąd jestem lubelskie
rodzinka maz i ten babelek we mnie
czym się zajmuje pracuje w wojsku
zainteresowania ksiazka
termin porodu 15 luty