Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam. Mam na imię Ewelina mam 21 lat. To jest moje pierwsze dziecko i już nie mogę się doczekać kiedy go przytulę do siebiePrzewidziany termin mam na 23 września. Jak koleżanka powyżej również się boję o to czy wszystko będzie dobrze z małym. Męczy mnie dużo obaw dotyczące mojej ciąży. Mam nadzieję że dzięki Wam lepiej przejdę ten czas a w razie różnych wątpliwości mi pomożecie.
Witam. Mam na imię Ewelina mam 21 lat. To jest moje pierwsze dziecko i już nie mogę się doczekać kiedy go przytulę do siebiePrzewidziany termin mam na 23 września. Jak koleżanka powyżej również się boję o to czy wszystko będzie dobrze z małym. Męczy mnie dużo obaw dotyczące mojej ciąży. Mam nadzieję że dzięki Wam lepiej przejdę ten czas a w razie różnych wątpliwości mi pomożecie.
Joasia_85 na Twoją prośbę
Staraliśmy się z mężem o dziecko kilka ładnych lat, wreszcie się udało i przewidywany termin narodzin naszego synka to 3 września. Mam 28 lat i mieszkam w stolicyWitam serdecznie wszystkie forumowiczki
![]()