Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anezram - :* :* dziękuję za miłe słowa. staram się być szczęśliwa. rodzice, mimo wszystko, wspieraja i pomagają, chociaz staram sie robić wszystko sama... Ale oni tez mają frajdę, jak coś koło nas zdziałają. Dla samej siebie - zapisalam się na jazde konna i srednio co 4 dni wybywam z domu na 2-3 godzinki. Żeby nie zwariować i odreagować w pozytywny sposob. A Ksawery dostarcza mi samych wspaniałych przeżyć. Mój Maly facecik.
Haha pamiętam, że się przedstawiałam, ale nie wiedziałam, że jest specjalny wątek:-) Mam na imię Ania, jestem szczęśliwą narzeczoną, ja mam 24 lata a mój partner Maciej 28, 18.04.2013 roku na świat przyszedł nasz syn Jakub- oczko w głowie rodziców:-) z zawodu jestem terapeuta uzależnień i to chyba tyle... pozdrawiam
Oh, ja w tym wątku również się nie przedstawiłam Mam na imię Kasia i mam 23 lata. Od ponad roku jestem szczęśliwą żoną Marka lat 27, a od 1,5 miesiąca szczęśliwa mamą Mikołajka. Z zawodu jestem technikiem cyfrowych procesów graficznych ;]