Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oliwka 36,Bardzo się cieszę że jesteśmy w podobnym wieku, mam nadzieję ze będziemy się wzajemnie wspierać, musi być dobrze! Dziękuję...:-) Dotkass, To prawda mam już duże, mądre dziewczynki i jestem pewna że będę miała w nich pomoc... Zresztą już mam i córy najchętniej nie wypuszczały by mnie już teraz z łóżka he he
Pozdrowienia dla wszystkich...:-)
czesc wszystkim
jestem tu pierwszy raz wiec prosze o wyrozumialosc
nazywam sie karolina ( karola ) jestem juz mama prawie 4-letniej Wikusi ( skonczy 09.12 ) a teraz oczekujemy upragnionego 2-giego bobaska
mam 26 lat, we wrzesniu minelo mi i mezowi 5 lat
obecnie mieszkamy w podwarszawskim otwocku ale zamierzamy sie w najblizszym czasie przeprowadzic a gdzie to sie jeszcze okaze
Cześć, mam na imię Kaśka. Wygląda na to, że w kwietniu przyszłego roku, na czwarte urodziny córki, zostanę mamą po raz drugi.
Witam wszystkie kwietniówki i pozdrawiam z Krakowa.
hej dziewczyny mam na imię Aska i w październiku skończyłam 30 lat. jestem mamą 7 letniego Filipa. Mieszkam w Krakowie i obecnie jestem w 11 tyg ciąży.