Cześć!
Mam na imię Agnieszka i spodziewam się pierwszego maluszka! Co prawda planowany był dokładnie w tym terminie za rok, ale po pierwszym szoku bardzo się z mężem cieszymy Mam jeszcze 24 lata, ale rodzić będę, jak już rocznikowo stuknie mi 26
 Mam jeszcze 24 lata, ale rodzić będę, jak już rocznikowo stuknie mi 26 
Ciąża potwierdzona testami i badaniami, badania prenatalne też zrobione - wszystko w jak najlepszym porządku (odpukać!). Obecnie kończę studia, mieszkam i pracuje w Warszawie, ale zdecydowaliśmy się z mężem wrócić pod koniec roku do Gdańska - do naszego miasta rodzinnego (rodzice, rodzeństwo, dziadkowie i pozostała rodzina tam jest).
Termin mam wyznaczony na 5 stycznia i mam nadzieję nie, że dzidzia nie urodzi się przed nowym rokiem (chociaż ja celuję raczej w połowę stycznia
 (chociaż ja celuję raczej w połowę stycznia  )
)

Mam na imię Agnieszka i spodziewam się pierwszego maluszka! Co prawda planowany był dokładnie w tym terminie za rok, ale po pierwszym szoku bardzo się z mężem cieszymy
Ciąża potwierdzona testami i badaniami, badania prenatalne też zrobione - wszystko w jak najlepszym porządku (odpukać!). Obecnie kończę studia, mieszkam i pracuje w Warszawie, ale zdecydowaliśmy się z mężem wrócić pod koniec roku do Gdańska - do naszego miasta rodzinnego (rodzice, rodzeństwo, dziadkowie i pozostała rodzina tam jest).
Termin mam wyznaczony na 5 stycznia i mam nadzieję nie, że dzidzia nie urodzi się przed nowym rokiem