Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej :-) Mam na imię Karolina, mam 26 lat,mieszkam w Niemczech. Jestem już mamą 5-letniej Sary i właśnie dzisiaj się dowiedziałam,że będzie miała rodzeństwo. Jestem jeszcze w szoku,ale cieszę się.
Czesc! Mam nadzieję że mogę dołączyć? Jestem Kasia z Katowic mam 30 dyszki na karku, to moja druga wyczekiwana ciążą, obecnie 13w5d. Miło byłoby Was poznać
Cześć Kasia8437.
Bardzo miło Cię poznać
Ja przy okazji tez się przedstawię,mam na imię Klaudia,mam 24 lata,mieszkam w Krakowie,to moja pierwsza wymarzona ciąża
Pozdrawiam
Hej mamusie. Pozwolę sobie dołączyć.
Niedawno skończyłam 25 lat, mieszkam we Wrocławiu. Mam prawie 6 letnią córę, więc myślałam że nic w ciążowym temacie mnie nie zaskoczy. Niestety aktualną ciąże przechodzę bardzo ciężko - przerabiam praktycznie wszystkie możliwe dolegliwości. Ale mam nadzieję że w tym drugim trymestrze poczuję sie lepiej i będę w stanie cieszyć się moim błogosławionym stanem
Czesc. A ja jestem Natalia. To moja pierwsza ciąża. Już 14 tydzień. Też miałam chyba wszystkie możliwe objawy, jednak najbardziej dokuczaly mi wymioty trwające do 12 tygodnia.