Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie
Wprawdzie jestem już od jakiegoś czasu na forum, ale nie miałam okazji przedstawić się w tym temacie
Nazywam się Ewa, jestem z Katowic, mam 28 lat. To moja pierwsza ciąża. Teścik wyszedł pozytywnie 20.11, ale z pierwszym USG poczekałam sobie do 19.12 (8 t 4 d), bo wcześniej jakoś się bałam - obraz mógł być niejednoznaczny.
Obecnie jestem po badaniach prenatalnych (USG, PAPPA), wszystko jest OK i chyba będzie synek :-)
Witam,
Właśnie trafiłam na to forum, ale lepiej później niż wcale jestem w 27 t.c. (będzie dziewczyna- Maja)- termin mam na połowę lipca (15 lipiec chyba?) Mam 28 lat i to moja pierwsza ciąża. Większość moich dobrych koleżanek jeszcze nie planuje dzieci, więc nie mam za bardzo z kim dzielić się przemyśleniami.
Pozdrawiam!
Angi, jestem z Katowic, o ciąży dowiedziałam się w połowie listopada, miałam wątpliwości co do testu ciążowego, byłam zaskoczona, bo nie podejrzewałam, że to tak od razu pyknie. Pierwszy trymestr byłam w szoku, a jak potem w drugim dzidzia zaczęła się ruszać to już miłość od pierwszego kopniaka i jak na razie dobrze się rozumiemy
Dziewczyny lepiej późno niż póżniej. Mam na imię Ola, mam 30 lat. 28 lipca przyszedł na świat nasz synek Milan
Miał być sierpniowy ale troszkę się pospieszył. Mogę jeszcze dołączyć?
Czesc Mamusie, lepiej dolaczyc pozno niz wcale Jestem Ada, mieszkam w Pruszkowie, lat 30. Mama Leosia ur 4.07.2015, co prawda termin byl na 25.06.15.Synek ur sie z waga 3560, 54 cm.