Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3.08 o godzinie 14:00 rozmawiam z prof. Jackowską o szczepieniach. Zebraliśmy wasze pytania i działamy. Czy rozwiejemy czyjeś wątpliwości? Zobaczymy. Możecie wpaść na YT Dostęp do YT
Możecie dołączyć na FBMożecie wpaść na YT Dostęp do FB
No faktycznie kawalek drogiAlez Cię wywialo pod sam ocean! A już miałam nadzieję że ktoś bliżej i może też rodIc w Mullingar będzie
![]()
Witamy , i powodzenia życzę , ja też mieszkam w IrlandiiTo ja tez Karolina mam 24 lata pierwsza ciaza ... date mam na 26 lutego obecnie zaczynam 6 tydzien. Mieszkam w Irlandi moj partner to irlandczyk 4 lata temu przeszlam zakrzepice lewej nogi wiec od poczatku ciazy jestem na zastrzykach brzuch w siniakach no i jeszcze lek zeby wszystko bylo OK
Witam!!! Zapraszam na główny wątekCześć Dziewczyny!
Dzisiaj i ja dołączam do lutowych mamusiekjestem Karina, 28 lat, obecnie 9 tc i termin na 9.02 i już się nie możemy z mężem doczekać naszego małego Orzeszka
Jestem pełna obaw i wiecznie myślę o Maleństwie ponieważ nasza pierwsza Kruszynka w 4 tc nas opuściła i teraz bardzo się martwimy żeby wszystko było dobrze z obecną
Na razie wszystko wygląda super więc jesteśmy dobrej myśli
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy![]()