Emilia8585
Aktywna w BB
Witaj. Ja,tez mam wizyte na 15 tego
termin porodu wedlug apki to 11 sierpien
powodzenia 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja tez dolaczam.Gosia ,21lat, udalo sie w 1 cyklujestem ze swietokrzyskiego.
Pierwsza wizyta na nfz ustawiona na czwartek 15 grudniazobaczymy co lekarz powie.. Po swietach pojde juz prywatnie ^^ wedlug kalendarzyka w aplikacji tel. Termin na 15 sierpnia
Witaj kochana życzę zdrówka synkowi , co będzie miał przeszczepiane jeśli można wiedzieć? Mieszkamy 50 km od siebieWitajcie,
Mam na imię Dagmara. Jestem z Wrocławia i mam 33 lata. W piątek wieczorem zrobiłam pierwszy test. Pozytywny [emoji4] Oj to był ogromny szok.To moje trzecie maleństwo. A wiadomość zastała mnie w straszliwie trudnym momencie. Od trzech tygodni przebywam na oddziale przeszczepowym z młodszym synkiem. Tak więc po pierwszym niedowierzaniu staram sie myslec jednak pozytywnie. Zwłaszcza jak powróciłam na forum i jedna z Was napisała, ze slyszala juz serduszko swojego maluszka, to nabrałam mocy [emoji7] na razie wg kalkulatorów termin wychodzi na 07.08.2017
Pozdrawiam Was serdecznie.
Witaj! Ja też 35+Witajcie, to i ja nieśmiało sie przywitamchyba jako najstarsza
35 lat, jeden synek 5 lat. Termin na ok 20 sierpnia. Narazie ostrożna jestem z radością, bo w kwietniu zakończyło sie wszystko w 8 tyg ...Pozdrowionka!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom