Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Elizo z Wrocławia tu Eliza z WrocławiaHej. Tak nieśmiało dołączę do Was. Test robiłam 6.12. więc mamy prezent mikołajkowy. Termin mi wychodzi na 15.08. To będzie drugie maleństwo, synek ma 15 m-cy
Mam na imię Eliza i mieszkamy we Wrocławiu
A ja mieszkam nie aż tak daleko bywam nie raz w WrocławiuElizo z Wrocławia tu Eliza z WrocławiaPozdrawiam!
No ja tez sie staralam od mniej wiecej pol roku..i tu sprawdzila sie teoria ze jak przestalam o tym myslec to od razu sie udaloWitam serdecznie, mam na imię Kaśka i mam 30 lat. Od 6 miesięcy szczęśliwa mężatka w wolnej chwili usilnie "trenująca" z mężem, aby był z nami upragniony dzidziuś. O ile jutro potwierdzi przypuszczenia moje i pierwszego lekarza, pani endo-ginekolog to nasze pierwsze maleństwo. Jeśli tak - termin wypada podobno na 23 sierpnia.
Okresu brak, lekkie pobolewanie podbrzusza i piersi. Mdłości tylko od pasty do zębów, jabłka zielonego i karotkiDwa testy pozytywne z dwiema krechami, co dziwniejsze wieczorna zrobiona dla świętego spokoju wyszła mocniejsza niż ranna.
Miło mi widzieć, że nie tylko my tak późno staram się o pierwsze maleństwo![]()
A mi pani prof od socjologii na studiach zakomunikowala ze 30 lat to juz ostatni dzwonek. Heh# GuaRaNa Witam witamuff
jak u ginow nie raz z uśmiechem pytałam czy sie jeszcze nadaje
czy nie za stara
to zawsze nie wiem czy z grzeczności, ale zawsze mówili jaka stara, jeszcze z 6 razy moze pani rodzic Haha !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A mi pani prof od socjologii na studiach zakomunikowala ze 30 lat to juz ostatni dzwonek. Heh
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom