*PaMinka
Wdrożona(y)
Mam też pytanie do Was, jak sobie radzicie z mdlosciami o ile wogole je macie? Mnie męczą cały dzień i ogólnie jestem jakaś taka słaba..
Wpadaj na główny wątek mamy lipcowe tam piszemy o takich sprawach

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam też pytanie do Was, jak sobie radzicie z mdlosciami o ile wogole je macie? Mnie męczą cały dzień i ogólnie jestem jakaś taka słaba..

Witaj moja rówieśniczkoWitam mam 29 lat od od 8 lat jestem szczęśliwą żoną, a z partnerem jestem od 14 lat. Mamy wspólnie trójką dzieci, dwie dziewczynki w wieku 11 i 10 lat i synka 5 letniego. Mieszkamy w wlasnym domu na wsi.
Hejka. Ja też z Irlandii PółnocnejCześć Kochane !!! serdeczne gratulacje dla wszystkich. Ja wyszłam za mąż w Sierpniu , na początku Listopada pojechaliśmy na podróż poślubna we dwoje a wróciliśmy w 3 ja mam PCOS, niedoczynosc tarczycy + hiperprolaktynemie. Zaczęłam się leczyć dopiero od końca października i odrazu w pierwszym cyklu starań się udało a tak pozatym to mam 24 lata i od 12lat mieszkam w Irlandii Północnej. Męża poznałam prawie 6 lat temu, 2 lata temu zaręczyny + wspólny dom a w tym roku był wspomniany już ślub i weseliskoWszystko układa się tak dobrze ze mam nadzieje ze za tydzień jak pojedziemy na pierwsze USG ( będzie 6/7 tydzień ) to zobaczę serduszko bo narazie się bardzo boje i oprócz męża (i was) nikt nie wie
![]()
Forum śledzę od dawna. Jeszcze za czasów starań... To mój pierwszy wpis na forum. Na imię mam Paulina. Mam 31 lat. Synka który ma już 8 latCzas starań o drugą dzidzię to 5 lat. Ale udało się, choć do mnie to wciąż nie dociera. Czuję się jakby to wszystko co się teraz dzieję, działo się obok. Termin mam na 12.07
ImienniczkaCzesc i Gratuluje! [emoji173]️ warte 5 lat staran[emoji322] ciaza przebiega prawidlowo?
ImienniczkaPierwsza wizyte miałam gdy tylko pojawiły się 2kreski. Ja tam widziałam tylko kropkę. Lekarz zapewnił ze ok, zlecił badania i wizyte mam teraz 5.12. Oby było dobrze, cykam sie jak nigdy..