reklama

Pozytyw czy negatyw?

Życzę aby ci się udało niestety nie ma reguły jaki test bo każdy może dać fałszywie dodatni wynik najlepiej zrobić betę i nie rozmyślać czy test pokazał wiarygodny wynik. Życzę powodzenia 😉😉

Koniecznie daj znać jak u ciebie wyjdzie 🙂
a masz może jeszcze te testy? Ja wiem, że już są nie ważne i powinny wylądować w koszu! Jednak ja lubię zachowywać kilka dni i tak też zrobiłam tym razem. Teraz juz sie wyschniete i ten z wczoraj co nie było nic jest pusty a ten z dzisiaj co byl cień cienia ma różową kreskę.. Dlatego pytam jak Twoje

reklama
a masz może jeszcze te testy? Ja wiem, że już są nie ważne i powinny wylądować w koszu! Jednak ja lubię zachowywać kilka dni i tak też zrobiłam tym razem. Teraz juz sie wyschniete i ten z wczoraj co nie było nic jest pusty a ten z dzisiaj co byl cień cienia ma różową kreskę.. Dlatego pytam jak Twoje
Moje już w koszu po wynikach bety

polecam pójść na betę ☺️

Ja testowałam od niedzieli, w niedzielę pink pozytywny później zrobiłam innej firmy tego samego dnia i już negatyw. W poniedziałek i wtorek negatyw a dzisiaj zrobiłam test w południe i pozytyw następny też z bardziej widoczną kreską 🫣 jutro mykam na betę, bo chcę mieć pewność w 100%

polecam pójść na betę ☺️

Ja testowałam od niedzieli, w niedzielę pink pozytywny później zrobiłam innej firmy tego samego dnia i już negatyw. W poniedziałek i wtorek negatyw a dzisiaj zrobiłam test w południe i pozytyw następny też z bardziej widoczną kreską 🫣 jutro mykam na betę, bo chcę mieć pewność w 100%
pójdę na betę jak test wyjdzie. Mam za sobą 2 lata starań, 1 nieudane in vitro i syna z drugiego podejścia. Lubię robić testy i się dopatrywać 😂

A u Ciebie te testy z poniedziałku i wtorku to jakiej czułości były?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry