Madzia86G
Fanka BB :)
Rarczej nie nastawiałam się na wychodzenie poza forum ...migusiem
Moglabys opisac ta historie na fb Jesli nie chcesz sie ujawniac, moge skopiowac jako anonimowy ...
Nie gniewaj się.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rarczej nie nastawiałam się na wychodzenie poza forum ...migusiem
Moglabys opisac ta historie na fb Jesli nie chcesz sie ujawniac, moge skopiowac jako anonimowy ...
a mozesz na priv napisac mi jakim imieniem moge Cie podpisac?możesz wkleić jako anonimowy![]()
rozumiemRarczej nie nastawiałam się na wychodzenie poza forum ...
Nie gniewaj się.
a mozesz na priv podac mi imie, jakim moge podpisac wpis?ja w ogóle nie mam fb, więc możesz po prostu wstawić![]()
moglabys to opisac na fb?Ja do porodu przygotowywałam się na sesjach hipnozy regresyjnej. Telepata pomógł zrozumieć mi skąd wynikały moje lęki. A w sam poród weszłam w transie hipnotycznym i nic n ie bolało, a lekarze sie nawet nie zorientowali hehe. O hipnozie regresyjnej szerzej poczytać możecie tutaj: Link do: Hipnoza regresyjna, co to jest? Historia hipnozy regresyjnej ja polecam serdecznie każdemu, kto boryka się z lękami