Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale z tego nie wynika, że było 0. Na moje coś tam było, ale nie wskazywało na ciążę. Albo tak jak pisałaś pomylili się. Oby.To normalne, że jest podane <2 - bo taka jest czułość tego oznaczenia.
No Luxmed to akurat ma beznadziejny sprzęt. Wiem bo też mam pakiet, szkoda gadać, piękne nowoczesne placówki a lekarze i sprzęt szkoda gadać.Byłam wczoraj w luxmedzie. Sprzęt dobry mają. To prywatne placówki medyczne. Załączyłam wynik lekarzowi, czekam na jego odpowiedź.
Dokładnie taka była ich czułość. Kreska była blada, ale widoczna.Ale w ciągu 48h nie ma szans by z nawet z tych 2 podskoczyło do 450
Nawet jakbyś miała przyrosty po 300%.
No i miałaś wcześniejsze testy - nie wiem jakiej czułości, ale dla nich min to beta >10
Dla mnie to trochę niemożliwe aby wczoraj późnym popołudniem beta 450 a dzisiaj rano już widoczny pęcherzyk. Oby nie okazało się to pseudopęcherzykiem.A jednak![]()
Żaden pseudopęcherzyk. Na szczęście wszystko ok.Dla mnie to trochę niemożliwe aby wczoraj późnym popołudniem beta 450 a dzisiaj rano już widoczny pęcherzyk. Oby nie okazało się to pseudopęcherzykiem.