• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Pozytywne testy owulacyjne

carsiemel

Zaangażowana w BB
W 11 dc zrobiłam ostatni test owulacyjny i byłam przekonana, że jest pozytywny, więc już nie robiłam ich dalej.
W 12dc oczekiwał owulacji, były lekkie bóle w podbrzuszu. Coś mnie tknęło, żeby dziś (13dc) zrobić test owu, i chyba jest jeszcze bardziej pozytywny 🤣
Co o tym myśleć? I tak staramy się cały czas, ale.dobrze byłoby wiedzieć kiedy owu występuje, żeby już nie było za poźno. No i ile po pozytywnym teście występuje owu? Mam sprzeczne informacje. Czy test może wyjść pozytywny ma przykład od razu po owulacji?
Dolny test 11dc, górny 13 DC.
16655569264294481248430691037530.jpg

reklama
W 11 dc zrobiłam ostatni test owulacyjny i byłam przekonana, że jest pozytywny, więc już nie robiłam ich dalej.
W 12dc oczekiwał owulacji, były lekkie bóle w podbrzuszu. Coś mnie tknęło, żeby dziś (13dc) zrobić test owu, i chyba jest jeszcze bardziej pozytywny 🤣
Co o tym myśleć? I tak staramy się cały czas, ale.dobrze byłoby wiedzieć kiedy owu występuje, żeby już nie było za poźno. No i ile po pozytywnym teście występuje owu? Mam sprzeczne informacje. Czy test może wyjść pozytywny ma przykład od razu po owulacji?
Dolny test 11dc, górny 13 DC.Zobacz załącznik 1451914
Dziś i jutro próbujcie :). Ten górny pozytywny :).

Dolny test 11dc, górny 13 DC.Zobacz załącznik 1451914
oba są pozytywne, zobacz sobie w ulotce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry