reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pozytywny czy nie?

Ja moj test zle zrobilam, byl strumieniowy a ja go wlozylam do pojemniczka z moczem czy to moze miec wplyw na wynik? Nie wiem na jakiej zasadzie dzialaja te testy. Ktos ma doswiadczenie?

reklama
Jak jest strumieniowy to jak sama nazwa wskazuje, siusiasz bezpośrednio na punkt oznaczony na teście.
Troszkę to kłopotliwe, wiele razy dziewczyny pokazują tu zalane testy.

Natomiast przy teście płytkowym siusiasz do przeznaczonego do tego pojemniczka i za pomocą dołączonej pipetki wkraplasz na test 3 krople . Jest wygodniejszy moim zdaniem.

Jak jest strumieniowy to jak sama nazwa wskazuje, siusiasz bezpośrednio na punkt oznaczony na teście.
Troszkę to kłopotliwe, wiele razy dziewczyny pokazują tu zalane testy.

Natomiast przy teście płytkowym siusiasz do przeznaczonego do tego pojemniczka i za pomocą dołączonej pipetki wkraplasz na test 3 krople . Jest wygodniejszy moim zdaniem.

Nie wiem jak na tym, który robiła autorka, ale na Pinku strumieniowym jest napisane, że można go na min. 10sekund zanurzyć w moczu. Nie trzeba sikać bezpośrednio.

Nie zmienia to faktu, że według mnie prędzej zalany test wyjdzie fałszywie pozytywny niż negatywny. No i ten ze zdjęcia na zalany nie wygląda

Do góry