G
gość2.14
Gość
Ja mialam slaba kreske, ktorej nie chwytal aparat i z niej zdrowa ciaza,zdrowy syn. To ze my u ciebie nie widzimy nie oznacza, ze jej nie ma. Powtórz test jak bedzie ciemniejsza zrob bete
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie, wystarczyło zajrzeć w słownik. Ty zawsze możesz ominąć moje posty skoro nie podobają Ci się moje wypowiedzi. Forum jest dla każdego. Każdy może się wypowiedzieć a ja w żaden sposób Cię nie obraziłam za to Ty odpowiadasz niegrzecznie wszystkim kto ośmieli się napisać coś nie po Twojej myśli.Sfrustrowana **
ale to ty mi skomentowałas , nie ja tobie wiec o czym my mówimy . To ty skomentowałasNo właśnie, wystarczyło zajrzeć w słownik. Ty zawsze możesz ominąć moje posty skoro nie podobają Ci się moje wypowiedzi. Forum jest dla każdego. Każdy może się wypowiedzieć a ja w żaden sposób Cię nie obraziłam za to Ty odpowiadasz niegrzecznie wszystkim kto ośmieli się napisać coś nie po Twojej myśli.
No właśnie, wystarczyło zajrzeć w słownik. Ty zawsze możesz ominąć moje posty skoro nie podobają Ci się moje wypowiedzi. Forum jest dla każdego. Każdy może się wypowiedzieć a ja w żaden sposób Cię nie obraziłam za to Ty odpowiadasz niegrzecznie wszystkim kto ośmieli się napisać coś nie po Twojej myśli.
dzięki tak zrobięJa mialam slaba kreske, ktorej nie chwytal aparat i z niej zdrowa ciaza,zdrowy syn. To ze my u ciebie nie widzimy nie oznacza, ze jej nie ma. Powtórz test jak bedzie ciemniejsza zrob bete
A jak chcesz to sobie testuj codziennie, nic nikomu do tego. Jeśli masz zapas testów i nie zal ci ich to śmiało.dzięki tak zrobię![]()
To odpowiedź do Lady Loka. Uważasz,że to było grzeczne?Co ty nie powiesz , jestem po 4 ciążach wiem jak wyglada test pozytywny wiec tak widzę tam cień cienia cienia drugiej kreski , jak w tytule nie wiem tylko czy nie jest to kreska fabryczna , może na zdj tak tego nie widać ale tez jest to dopiero 6/7 dpo iść niczego więcej nie mogłabym się spodziewać
ty o kulturze wypowiedzi nie powinnaś się chyba wypowiadać , żegnamTo odpowiedź do Lady Loka. Uważasz,że to było grzeczne?
I tak, masz rację, skończę już tą dyskusje. Nie ma co kopać się z koniem. Zrobisz co będziesz chciała. Ja swoją radę już napisałam. Czy też ja przeoczyłaś bo czytasz wybiórczo?
P.S. Jak się do kogoś zwracasz na "Ty" to wypadałoby napisać to z dużej litery. Tak z grzeczności. Bez odbioru.
odpowiedziałam sarkastycznie bo tak tez zrozumiałam komentarz , nie bez powodu bo lubię sobie podkopywać ludzi na forum jak tyTo odpowiedź do Lady Loka. Uważasz,że to było grzeczne?
I tak, masz rację, skończę już tą dyskusje. Nie ma co kopać się z koniem. Zrobisz co będziesz chciała. Ja swoją radę już napisałam. Czy też ja przeoczyłaś bo czytasz wybiórczo?
P.S. Jak się do kogoś zwracasz na "Ty" to wypadałoby napisać to z dużej litery. Tak z grzeczności. Bez odbioru.
Rzadko się udzielam na wątkach poza swoim ale akurat Twoje wpisy często widzę i zapamiętałam Twój nick ze względu na "specyficzny" sposob odpowiadania. Tzn często wynika z nich, ze Ty juz wszystko wiesz, przezylas wszystkie mozliwe emocje w trakcie starań, i jesteś wręcz znudzona i zirytowana tym, ze ktoś jest na innym etapie niż Ty z emocjami. Serio, to nie jest złośliwość z mojej str ale tak Cię odbieram. Gdzie nie wejdę, co nie przeczytam to często Twoje odp akurat zauwazam i tak odbieram...może mylnie, ale takie wrażenie odnoszę.Nie wiem co oznacza słowo sflustrowanaKażda z osób odpowiada, że na teście nic nie ma. A często tak jest, że zdjęcie nie wyłapuje faktycznie tej kreski i co Ci da wstawianie zdjęć na forum? Skoro Ty coś widzisz to idź na betę. Ale jak wolisz codziennie robić testy i się katować to Twoja sprawa.