reklama
Chattahoochee
Fanka BB :)
Ładna kreseczka, gratuluję! Nie patrz na to czy za blada, bo to o niczym nie świadczy. Idź na bete i sprawdź później przyrost.
Madzia86G
Jaka blada, normalna kreska widoczna gołym okiem 
To ty bladych kresek na oczy jeszcze nie widziałaś i to test robiony o 22 gdzie testy najlepiej robić z porannego moczu.
Śmiało idź betę robić ❤

To ty bladych kresek na oczy jeszcze nie widziałaś i to test robiony o 22 gdzie testy najlepiej robić z porannego moczu.
Śmiało idź betę robić ❤
Bibi89
Super, ale wiesz ze to nie jest najlepszy pomysł suplementować progesteron bez uwidocznienia pęcherzyka w macicy? Chyba że masz stwierdzoną niedomoga lutealną to wtedy jak najbardziejJestem w ciąży! beta 202,06 a progesteron 9,37 dostane jakieś tabletki na podtrzymanie. Boże pierwsze dziecko w wieku 38 lat i nigdy nie był w ciąży! Ale się cieszę! Ale wiecie co? Na Wielkanoc odpuściłamczyli to jednak prawda
!
Charbel
Super, ale wiesz ze to nie jest najlepszy pomysł suplementować progesteron bez uwidocznienia pęcherzyka w macicy? Chyba że masz stwierdzoną niedomoga lutealną to wtedy jak najbardod takich 4zeczy mam lekarza któremu ufam,całe dziękuję.
Charbel
Mam pęcherzykSuper, ale wiesz ze to nie jest najlepszy pomysł suplementować progesteron bez uwidocznienia pęcherzyka w macicy? Chyba że masz stwierdzoną niedomoga lutealną to wtedy jak najbardziej
Bibi89
Super ! Na tym etapie to już pewnie zarodek z serduszkiemMam pęcherzyk

reklama
Charbel
Byłam 27 czerwca na 2 USG, nic nie było widać oprócz pęcherzyka, ale nibybwszystkonok jak na ten etap, następna wizyta 25 lipca i ma.byc już serduszkoSuper ! Na tym etapie to już pewnie zarodek z serduszkiem![]()
reklama