reklama

Pozytywny i nehatywny test

annkow111

Fanka BB :)
Cztery dni temu czyli jakieś dwa dni przed miesiączka zrobiłam test. Wyszła bladziutka druga kreska. W piątek i w sobotę powtorzylam i z dnia na dzień była coraz mocniejsza. Wczoraj wieczorem zrobiłam jeszcze jeden i kreska była jaśniejsza. Dzisiaj rano zrobiłam jeszcze jeden i była jedna kreska. Czy oznacza to najgorsze?

reklama
Rozwiązanie
Przykro mi. Ale dobrze, że masz te wyniki jako udokumentowanie. Poszukaj lekarza, ktory zna się na poronieniach i nie bagatelizuje tzw. ciaz biochemicznych.
Nie martw sie na zapas. Jezeli na poczatku wychodzily ci kreski, blade bo blade. Jest nadzieja. Jezeli jestes w ciazy to musialabys zaczac krwawic zeby hcg spadlo. Te testy nie sa idealne. Roznie dziewczyny robia i z cienia cienia kreski maja pozniej bobski. Na poczatku stezenie hcg jest trudniejsze do wykrycia do tych testow strumieniowych. Wie uzbroj sie w cierpliwosc i moze sprobuj jutro rano z porannego moczu

reklama
reklama
Zrób betę. Testy apteczne są zawodne. Mnie niewiele wskazywały bo ciągle sikałam ( strasznie mnie na początku goniło - dzień i noc - miałam pęcherz jak wiewiórka). W niedzielę mój nie wytrzymał (tydzień po spodziewanym okresie) i kupił test apteczny. Wyszedł negatywny. Mało się nie popłakałam choć byłam przekonana ze jestem w ciąży. W poniedziałek poleciałam na betę - 130 :) więc wiesz - zamiast się denerwować zrób test z krwi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry