Fado123
Fanka BB :)
Wyglada jak zalany ,lub wadliwy ,powtorz innej firmyCzesc dziewczyny! Jestem tu nowa. Spóźnia mi się @ 5 dzień. Dziś zrobiłam test. Nie wiem jak mam go interpretować. Czy któraś z Was może mi pomoc ? Zobacz załącznik 1218316
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyglada jak zalany ,lub wadliwy ,powtorz innej firmyCzesc dziewczyny! Jestem tu nowa. Spóźnia mi się @ 5 dzień. Dziś zrobiłam test. Nie wiem jak mam go interpretować. Czy któraś z Was może mi pomoc ? Zobacz załącznik 1218316
Kreska po czasie się nie liczy... choć ta jest mocno widoczna. A czemu chcesz powtarzać po południu? Najlepiej z porannego moczu robić, jeśli jest dość wcześnie...Hej, dziewczyny. Na wczorajszym teście pokazała się kreska, co sądzicie ? Po południu wykonam drugi test
Do kosza ,zrob nowyHej, dziewczyny. Na wczorajszym teście pokazała się kreska, co sądzicie ? Po południu wykonam drugi test
Dziewczyny, jestem w 32 dc, 10 dni po owulacji (na podstawie obserwacji własnych i wyliczeń apki), dziś zrobiłam test z porannego moczu. Ledwie widoczna druga kreseczka zaczęła się pojawiać, wynik po 3 minutach zamieszczam poniżej. Oczywiście test będę powtarzać do terminu spodziewanej miesiączki (przez 4 kolejne dni), chociaż mam nadzieję, że już mamy z mężem mały powód do świętowania!![]()
W którym dniu cyklu lub ile dni bo owulacji wyszedł wam pozytywny test ciążowy? Jestem siedem dni przed miesiączką I nie mogę się powstrzymać.