Jak nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedziećJeszcze nie robiłam bo nie spodziewałam się może być pozytywny aczkolwiek powoli zaczynam się zastanawiać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedziećJeszcze nie robiłam bo nie spodziewałam się może być pozytywny aczkolwiek powoli zaczynam się zastanawiać.
I jak?Ok, dam znać jak zrobię jutro rano![]()
A nie lepiej zrobić następnego dnia z porannego moczu jak już będziesz miała test?Cześć.
Jestem tutaj nowa i staram się już od pół roku. Ten cykl był inny bo pierwszy raz zauważyłam u siebie śluz płodny i to jeszcze 10, 11 dnia cyklu. 12 już temperatura skoczyła do góry. Dzisiaj będzie 9 dni podwyższonej temp. i jutro chciałam zrobić test. Problem jest taki, że nie mam jak go dzisiaj kupić I zrobię to rano, jak myślicie mogę sobie odłożyć poranny mocz i pójść po test? Czy lepiej zrobić z drugiego porannego moczu ale za to świeżego?
Lepiej, lepiejA nie lepiej zrobić następnego dnia z porannego moczu jak już będziesz miała test?
Hej, właśnie dostałam okresI jak?
No to nic głowa do góry i działać dalejHej, właśnie dostałam okres![]()
Ja robilam o 16 i też wyszedł w dniu @ bardzo widocznyLepiej, lepiejJednak to kolejne 24 godziny czekania.