Paolx
Fanka BB :)
A miałaś jakieś objawy?Mi wyszedł test pozytywny dzień przed spodziewana miesiączką5 dni przed był negatywny mimo, że miał być jakiś ekstra wyczulony
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś jakieś objawy?Mi wyszedł test pozytywny dzień przed spodziewana miesiączką5 dni przed był negatywny mimo, że miał być jakiś ekstra wyczulony
![]()
Mdliło mnie już chwile przed spodziewaną miesiączką, bóle piersiA miałaś jakieś objawy?![]()
ja mam okres dostać jutro ale żadnych objawówMdliło mnie już chwile przed spodziewaną miesiączką, bóle piersipotem jeszcze doszły bóle głowy, senność
A test już robiłaś?ja mam okres dostać jutro ale żadnych objawów![]()
Wczoraj robiłam i negatywnyA test już robiłaś?
Wstrzymaj się do jutra rana to już pewniak powinien być z tym testemWczoraj robiłam i negatywny
Ja mam dostać w sobotę. Dzis mi wyszedł negatywny. Jakas zgaga mnie meczy i ból gardła, ale raczej nie traktuje tego jako objaw ciążyWczoraj robiłam i negatywny
Zgage to ja mam często niestety siedzący tryb pracyJa mam dostać w sobotę. Dzis mi wyszedł negatywny. Jakas zgaga mnie meczy i ból gardła, ale raczej nie traktuje tego jako objaw ciąży![]()
Cierpię na PCOS, więc prawdopodobnie tutaj tkwiła przyczyną. Ale miewałam też cykle owulacyjne i mimo to nie zachodziłam. Ciąża po 5 latach mnie zaskoczyła. Zaszlam w najmniej spodziewanym momencie i to wtedy kiedy już w żaden sposób się nie leczyłam. Leczenie tak naprawdę bardziej szkodziło niż pomagało.Z powodu hormonów czy wszystko było ok tylko nie mogliście się,, wstrzelic" w te dni?![]()