frez.ja1987
Fanka BB :)
A no właśnie o to pytałam, czy wcześniej były negatywneTak . Właśnie robiłam i dopiero wczoraj pozytyw![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A no właśnie o to pytałam, czy wcześniej były negatywneTak . Właśnie robiłam i dopiero wczoraj pozytyw![]()
Kurczę . ObyA no właśnie o to pytałam, czy wcześniej były negatywneto tak jak pisały dziewczyny w ciągu 24-36h owulacja. Czyli dziś lub jutro najpóźniej. Jeżeli mąż ma "żywotne" nasienie to jest szansa na poczęcie. Plemniki w sprzyjających warunkach żyją 3-5 dni. Niektóre potrafią i 7
![]()
Najlepiej 14. Ale możesz próbować 8. Tylko, że przy 8 dpo może wyjść negatywny, a ciąża i tak może być. Więc wszystko zależy od twojego podejścia. Czy jesteś cierpliwa i czekasz, czy od 8 dpo będziesz testować codziennie. Kto co lubiKurczę . Obybiorę Acard bo mam trombofilie . Lekarz kazał się zgłosić tuż po pozytywnym teście , bo włączona będzie heparyna . Ile od domniemanej owulacji mogę wykonać test ?
![]()
Cierpliwa jestem w tych sprawach he heNajlepiej 14. Ale możesz próbować 8. Tylko, że przy 8 dpo może wyjść negatywny, a ciąża i tak może być. Więc wszystko zależy od twojego podejścia. Czy jesteś cierpliwa i czekasz, czy od 8 dpo będziesz testować codziennie. Kto co lubi![]()
To w takim razie zacznij 8dpo. Wcześniej nie ma sensu. implantacja minimum 6dpo. Do tego 48 h na wytworzenie bety. Masz 8 dni po owu. Trzymam kciukiCierpliwa jestem w tych sprawach he heale muszę uważać , ze względu na tę chorobę
i szybko reagować
wolałabym zajść w ciąże ,, spontanicznie ” , jednak w tej sytuacji nie mogę, ponieważ przy trombofili z tego co mi wiadomo ciężko donosić ciążę bez odpowiednich lekarstw
![]()
Najlepiej 14. Ale możesz próbować 8. Tylko, że przy 8 dpo może wyjść negatywny, a ciąża i tak może być. Więc wszystko zależy od twojego podejścia. Czy jesteś cierpliwa i czekasz, czy od 8 dpo będziesz testować codziennie. Kto c
Cierpliwa jestem , aleNajlepiej 14. Ale możesz próbować 8. Tylko, że przy 8 dpo może wyjść negatywny, a ciąża i tak może być. Więc wszystko zależy od twojego podejścia. Czy jesteś cierpliwa i czekasz, czy od 8 dpo będziesz testować codziennie. Kto co lubi![]()
dziekuję za pomocTo w takim razie zacznij 8dpo. Wcześniej nie ma sensu. implantacja minimum 6dpo. Do tego 48 h na wytworzenie bety. Masz 8 dni po owu. Trzymam kciuki![]()