• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pozytywny?

reklama
Ja niestety nic nie widzę, nawet na taki rozebrany teście. Nie lepiej iść na betę? Jeśli faktycznie tam cień jest to beta będzie powyżej 5 i będzie wiadomo 😊
Faktycznie lepiej, ale mieszkam w norwegii i tutaj pierwsza wizyta jest w 3 miesiącu ciąży i bety nikt mi nie zrobi nawet odpłatnie przed tym 3 miesiącem. Pol roku temu jak poronilam to zrobili mi betę ale wtedy to już spadała

Faktycznie lepiej, ale mieszkam w norwegii i tutaj pierwsza wizyta jest w 3 miesiącu ciąży i bety nikt mi nie zrobi nawet odpłatnie przed tym 3 miesiącem. Pol roku temu jak poronilam to zrobili mi betę ale wtedy to już spadała
Okej, rozumiem

To nie pozostaje nic innego jak zrobić test jutro i ewentualnie pojutrze, może kreska będzie już mocniejsza.
Trzymam kciuki 🤞 oby to była ciąża 😊

Proszę Cię nie pisz takich glupot. Ja mieszkam w Danii i podejrzewam, że system jest podobny. Wizytę chociażby u swojego lekarza masz na początku ciąży aby zrobić badania krwi. A prywatną klinikę do zrobienia usg znajdziesz na pewno.
Poczekaj parę dni i ponów test.

Proszę Cię nie pisz takich glupot. Ja mieszkam w Danii i podejrzewam, że system jest podobny. Wizytę chociażby u swojego lekarza masz na początku ciąży aby zrobić badania krwi. A prywatną klinikę do zrobienia usg znajdziesz na pewno.
Poczekaj parę dni i ponów test.
Poza tym zrobiłam Ci coś, że jesteś taka niemiła? Lepiej wogole nie opowiadaj na tym forum jak masz odpowiadać w taki sposób. Chyba masz zly dzień.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry