Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ma za co, akurat w tym temacie siedzęgiovannessa dziękiczyli lepiej nie kombinować i zostawić tak jak jest
jak się człowiek na czymś nie zna to zawsze chce przekombinować
![]()

. Kobietki zakladają DG na miesiąc, tydzień czy dzień przed porodem z nadzieją na "olbrzymi" macierzyński
. Kazdy orze jak może, chociaż ja mysle że ZUS będzie miał oko na takie "firmy"Racja z tym okiem ;-)Prowadzę DG od wiosny a od czerwca płace max skladki więc mnie się (mam nadzieje...) opłaca;-)Co do tych świadczen ( chorob i macierzyńskie)to biorą średnią z 12 miesięcy. Zeby iść na płatne l4 to trzeba miec oplacane min 90 dni skladki chorob a co do zas macierzyńskiego to tutaj nie ma okresu oczekiwania. Teraz zrobił sie szum wokol tej sprawy, temat bardzo "modny" i na czasie. Kobietki zakladają DG na miesiąc, tydzień czy dzień przed porodem z nadzieją na "olbrzymi" macierzyński
. Kazdy orze jak może, chociaż ja mysle że ZUS będzie miał oko na takie "firmy"