Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mozi a ja cię podziwiam, jako samotną matkę z trójką dzieci. Na pewno musisz być silna i dobrze zorganizowana. Ja gotuję na cały tydzień głównie dla małej, bo my to sobie zjemy cokolwiek, ale dziecko musi mieć domowy obiad, a nie gotowe danie.

Obiad raz ugotuję raz nie, bo nie zdążę, bo wolę zabawę z dzieckiem
więc czasem coś u teściowej młoda zje. Jak nie odkurzę to trudno, pranie może leżeć niewyprasowane i 2 tygodnie. Leniwa się zrobiłam, że szok. Mąż się śmieje, że po porodzie znów mi przejdzie i będę super zorganizowaną mamuśką 
wiesz to jest tak, że im ma się mniej czasu tym więcej rzeczy się zrobi. A jak człowiekowi się wydaje, że ma cały dzień wolny to zawsze tego czasu brakuje
Dobrze, że na męża mogłaś liczyć po powrocie do pracy, bo niestety większość facetów tak się przyzwyczaja do tego ,że w domu nic nie muszą robić, że później nie za bradzo chcą część obowiązków przejąć.