Mi przysłali pesel pocztą
co urzad too obyczaj
masz szczescie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi przysłali pesel pocztą
masz szczescie 

Niestety tak.a do tego becikowego musiałscie złożyć słynne zaswiadczenie od lekarza?

ja się łudzę że mi też przyśląMi przysłali pesel pocztą
a do tego becikowego musiałscie złożyć słynne zaswiadczenie od lekarza?
i znow bieganie do lekarza, bo w ciazy nie chcial mi wystawic 
tak... u mnie tez problem byl a mianowicie wyslalam meza po urodzeniu po te papierki zeby miec juz z glowy ...a do tego becikowego musiałscie złożyć słynne zaswiadczenie od lekarza?

oni chyba patrza w ta karte co uzupelniaja u nich i daty spisują stamtąd chybaA ja jestem ciekawa jak to bedzie u mnie bo jak bylam po raz pierwszy u gina to to bylo ok 4-5 tyg ciazy i lekarz nie chcial jeszcze zakladac karty ciazy bo mowil ze za wczesnie. Nastepna wizyte mialam w 9 tygodniu. Ale moim zdaniem powinien mi wystawic zaswiadczenie z ta pierwsza data. Boje sie ze jak wpisze ze od 9 tyg to w mopsie zaczna cos wymyslac lub beda liczyc i wylicza 10-ty tydz i jeszcze nie dostane![]()