Imagi_nacja
Fanka BB :)
Wszystko wyszło ok@Imagi_nacja trzymam kciuki za Was na jutrzejszym echo!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko wyszło ok@Imagi_nacja trzymam kciuki za Was na jutrzejszym echo!![]()
Świetne wieści! A z ciekawości gdzie byłaś na echo? Jesteś z Warszawy? Mówiła coś o echo serca po porodzie?Wszystko wyszło okPani doktor kazała się nie stresowac, powiedziała ze taki urok tego prawego łuku aorty i nic nigdzie nie uciska, i nie ma tego ringu
![]()
Bardzo się cieszę! Wspaniała wiadomośćWszystko wyszło okPani doktor kazała się nie stresowac, powiedziała ze taki urok tego prawego łuku aorty i nic nigdzie nie uciska, i nie ma tego ringu
![]()
Jestem z Częstochowy, byłam na echu serca w Gyncentrum w Częstochowie prywatnie, miałam skierowanie na NFZ do Łodzi ale jeżdżenie w dłuższe trasy w ciąży to dla mnie katorgaŚwietne wieści! A z ciekawości gdzie byłaś na echo? Jesteś z Warszawy? Mówiła coś o echo serca po porodzie?
No myśle ze od grudnia zaczynam w końcu na spokojnie wyprawkęBardzo się cieszę! Wspaniała wiadomośćto teraz spokojnie można kompletować wyprawkę
![]()
Ja pochodzę z okolic Częstochowy, chociaż aktualnie mieszkam w Katowicach i tu prowadzę ciąże. Nie mniej jednak kilkanaście pozytywów od koleżanek które są już mamami o Gyncentrym słyszałam.Jestem z Częstochowy, byłam na echu serca w Gyncentrum w Częstochowie prywatnie, miałam skierowanie na NFZ do Łodzi ale jeżdżenie w dłuższe trasy w ciąży to dla mnie katorgaMówiła tylko że po urodzeniu można się udać do dziecięcego kardiologa ale ze gdy wszystko będzie dobrze to nie ma się co na zapas martwić
Ja mam tak samo. Mąż kupił pierwsze śpioszki, mnie jakoś nic wcześniej nie cieszyło. Chociaż wózki... Oglądanie wózków dawało mi trochę radościNo myśle ze od grudnia zaczynam w końcu na spokojnie wyprawkęprzez tamte połówkowe odechciało mi się wszystkiego, ale teraz na nowo chce działać
![]()
Ja tylko przeglądałam wózki, i dla bliźniaków przerażają mnie one jakie są gigantyczneJa mam tak samo. Mąż kupił pierwsze śpioszki, mnie jakoś nic wcześniej nie cieszyło. Chociaż wózki... Oglądanie wózków dawało mi trochę radościteż muszę startować, bo to podobno nic prostego
![]()
Ja do nich chodziłam przed ciążą zdiagnozować poprzednie straty, immunolog wychwycił na badaniach złe wyniki KIR, no i tym sposobem brałam przez pierwszy trymestr zastrzykiJa pochodzę z okolic Częstochowy, chociaż aktualnie mieszkam w Katowicach i tu prowadzę ciąże. Nie mniej jednak kilkanaście pozytywów od koleżanek które są już mamami o Gyncentrym słyszałam.chociaż żadna nie jest mamą dzidziusia z wyjątkowym serduszkiem.
To fakt że różnica jest spora w wózkachJa tylko przeglądałam wózki, i dla bliźniaków przerażają mnie one jakie są gigantyczne![]()