to zapytaj o skierowanie w ramach programu badań prenatalnych. Trzymam kciuki za uda się ogarnąć.napisałam że chciałabym zaoszczedzić na teście. Być może dlatego się nie zrozumialyśmy bo na sam test nie może dać....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to zapytaj o skierowanie w ramach programu badań prenatalnych. Trzymam kciuki za uda się ogarnąć.napisałam że chciałabym zaoszczedzić na teście. Być może dlatego się nie zrozumialyśmy bo na sam test nie może dać....
Nie masz pecha, tylko wiedzy.widzicie jakiego ja mam pecha? dlatego mi się odechciewa.. łeb mi już pęka dzisiaj.
Ale lekarz nie od tego jest, zeby Ci tłumaczyć do czego masz prawo.no nie mam wiedzy, po to idę do lekarza, żeby mnie przez to przeprowadził.
A z tym drugim to już po ptakach
no to skąd miałam o tym wiedzieć, jeżeli to, że lekarz prywatny może wypisać skierowanie zmieniło się 3 miesiące temu? A i tak nigdzie nie ma takie informacji, że może. Byłam przekonana, że tylko ten na fundusz może
Dopytac, doczytac, śledzić w internecie, rozmawiać na forachno to skąd miałam o tym wiedzieć, jeżeli to, że lekarz prywatny może wypisać skierowanie zmieniło się 3 miesiące temu? A i tak nigdzie nie ma takie informacji, że może. Byłam przekonana, że tylko ten na fundusz może
Ale ja nie mówię, że to źle, że nie jesteś obeznanaOk, uff napisała, że wystawi
Dobrze, że Wy dziewczyny tak od pierwszej ciąży, od pierwszego tygodnia byłyście już we wszystkim obeznane, oczytane, gratuluje)))