Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale ja tu słyszę że wymyślam że badanie prenatalne jest refundowane tylko w I i II trymestrze. Badanie prenatalne to nie to samo co standardowe USG. Wątek jest o Badaniach prenatalnych i o tym cały czas tu przecież piszemy.
Bo może to było traktowane jako zwykłe USG w III trymestrze ciąży.
może Twój lekarz widział jakieś konkretne wskazanie. Normalnie od czerwca badania prenatalne są dla każdej ciężarnej ale tylko I i II trymestr. Jeśli je miałaś na NFZ to się ciesz, że nie musiałaś płacić.Być może choć to bez sensu skoro na każdej wizycie miałam zwykle USG u prowadzącej a tu dostałam oddzielne skierowanie i normalnie musiałam się na nie umówić tak jak na 2 wcześniejsze do lekarzy specjalizujących się w USG z certyfikatem
może Twój lekarz widział jakieś konkretne wskazanie. Normalnie od czerwca badania prenatalne są dla każdej ciężarnej ale tylko I i II trymestr. Jeśli je miałaś na NFZ to się ciesz, że nie musiałaś płacić.
Niekoniecznie, mówił mi mój lekarz że jest możliwość aby mieć te 3 badanie też refundowane bez szczególnych wskazań, jednak nie nie jest ono z automatu refundowane.może Twój lekarz widział jakieś konkretne wskazanie. Normalnie od czerwca badania prenatalne są dla każdej ciężarnej ale tylko I i II trymestr. Jeśli je miałaś na NFZ to się ciesz, że nie musiałaś płacić.
nie no nie szukajJutro sprobuje znaleźć swoje posty w grupie typowo ciążowej. Może tam mam screen skierowania bo nie pamiętam czy było użyte słowo "prenatalne" czy nie. Chyba że na IKP jestem wstanie jeszcze je podejrzeć![]()