Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wyniki z krwi do I później samo USG.A pappa się tylko robi do pierwszych? A do kolejnych jest coś innego czy już nic?
nie no nie szukajjeśli to przed czerwcem to ogólnie na prenatalne musiałaś mieć skierowanie ze względu na wiek lub wskazania więc może wtedy skierowanie obejmowało wszystkie 3 badania.
To skierowanie na echo serca jest standardem? Moja 1 ciąża i nie wiem takich rzeczyNa każde USG miałam oddzielne papierowe skierowanie. Wstawiane w odpowiednim momencie ciąży. Dodatkowo po 2 USG miałam dodatkowo wystawione skierowanie na echo serca płodu - wszystko było ok. Dziecko nie miało i nie ma problemów z sercem (ani w sumie z niczym innym na ten moment)
Nie, nie jest. Kieruja raczej tylko gdy wynik USG jest nieprawidłowy/niejasny albo gdy jest obciążony wywiad rodzinny.To skierowanie na echo serca jest standardem? Moja 1 ciąża i nie wiem takich rzeczy
czyli coś inaczej bo na prenatalne jest jedno skierowanie jako na badania prenatalne. U Ciebie wygląda jakby po prostu lekarz kierował Cię na USG standardowe w każdym trymestrze do specjalisty w szpitaluNa każde USG miałam oddzielne papierowe skierowanie. Wstawiane w odpowiednim momencie ciąży. Dodatkowo po 2 USG miałam dodatkowo wystawione skierowanie na echo serca płodu - wszystko było ok. Dziecko nie miało i nie ma problemów z sercem (ani w sumie z niczym innym na ten moment)
Co dowodzi, że da się trafić na dobrą opiekę na NFZ. Chyba że przeczytali kto płaci składki za @olka11135 i się podlizywaliczyli coś inaczej bo na prenatalne jest jedno skierowanie jako na badania prenatalne. U Ciebie wygląda jakby po prostu lekarz kierował Cię na USG standardowe w każdym trymestrze do specjalisty w szpitalu![]()
To skierowanie na echo serca jest standardem? Moja 1 ciąża i nie wiem takich rzeczy
Echo też jest w pakiecie jeśli były wcześniej poronienia lub wady genetyczne.Nie, nie jest. Kieruja raczej tylko gdy wynik USG jest nieprawidłowy/niejasny albo gdy jest obciążony wywiad rodzinny.