Warto, bo fajne zabawki za niską cenę. Te dwa drewniane cuda to jedyne zabawki, jakie kupilam mojemu dziecku, serioDzięki wielkie! Muszę mamę poprosić, by przy okazji kupiła. Ja dopiero na święta w grudniu będę w Pl.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Warto, bo fajne zabawki za niską cenę. Te dwa drewniane cuda to jedyne zabawki, jakie kupilam mojemu dziecku, serioDzięki wielkie! Muszę mamę poprosić, by przy okazji kupiła. Ja dopiero na święta w grudniu będę w Pl.
A tak ciekawości: dużo zabawek mają Wasze dzieci?
Moje mają mnóstwo i mam wrażenie, że im to zupełnie nie jest potrzebne. Zabawki swojego 2,5-latka wywożę do rodziców jak się znudzą, ale jak za kilka miesięcy zobaczy to nadal nie chce się nimi bawić. A są to zabawki odpowiednie do wieku, np zestaw ciastoliny czy piasku kinetycznego. Zabawka jest fajna kilka dni, a później znika w szafie. Jedyne co, to synek bawi się kuchnią i klockami zwykłymi. Ma ogromne pudło klocków z Wadera (te zwykłe, nie mega czy mini), kilka małych figurek wielkościowo pasujących i to jest używane prawie codziennie.
A co trochę coś kupuję, bo fajne. Muszę się jakoś pozbyć tych zabawek, a teraz nie wiem jak.