R
Różyczkowa
Gość
Nie doczytałam, że pytałaś.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pomysl na max szalony, extraTo może triopsy ;-) Niestety nie wypowiem się na temat, bo moi dostali, ale z racji przeprowadzki jeszcze hodowli nie zaczęliśmy ;-)
Ewentualnie globus lub interaktywna mapa (moi mieli taką: Link do: Dumel Discovery, Interaktywna mapa Polski, zabawka edukacyjna - smyk.com)
I jeszcze fajna była gra "Prawda czy fałsz" - są różne poziomy trudności pytań.
Tak, dzis jeszcze rozmawialysmy, ale obie nie moglysmy wpaść na nic czego nie mają a potrzebująA może dopytać rodziców dziewczynki co by chciała
Voucher superPodwójny voucher do kina, wisiorek, zestaw kreatywny np. firmy DjEco, wór materiałów plastycznych np. z serii colorino artist.
Na razie dlugopis 3d to moje objawienie. Zaraz dzwonie do mamy zapytac czy juz mają, planem b jest maszynka do popcornu.Długopis 3 d, teraz moja córka uwielbia hey Clay czy jakoś taka najlepsze prezenty to lego friends
![]()
Tak jest superNa razie dlugopis 3d to moje objawienie. Zaraz dzwonie do mamy zapytac czy juz mają, planem b jest maszynka do popcornu.