• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Prezent na 5-te urodziny dla Dziewczynki...

Z jednej strony tak,ale też z drugiej nikt nie ogranicza dostępu do nowości i gadżetów,apeluję jedynie o to aby był zachowany umiar bo łatwo wpaść w przesadę. Minęło też trochę czasu,więc jeżeli mozesz to napisz na jaki prezent się zdecydowaliście.

reklama
Możesz napisać jaśniej co to dokładnie jest? Bo nie bardzo rozumiem,to jakaś nowa zabawka da dzieci? Jeżeli tak to czekamy na szczegóły,także te odnośnie ceny oraz gdzie można ją kupić. Ja podtrzymuje swoje zdanie i polecam dobrej jakości bajkowe ubranka:)

Powiem szczerze, że ja jak mam coś kupować dzieciakom na jakies okazję to jestem "chora" Wszystko już mają a cokolwiek nowego im się sprawi to bawią się tym góra 2 tygodnie:) Już nie wspomnę o tym jakie zabawki mają ceny!!Dlatego od pewnego czasu zamiast zabawki zabieram dzieciaki w fajne miejsca, np: Planetarium : Centrum Nauki Kopernik nigdy wcześniej nie były a podobało im sie bardzo. Opcja bardziej pożyteczna bo przynajmniej coś w głowie dziecka zostanie a i dzień zapamietają na dłużej:)

U nas za poźno na rowerek biegowy poprostu jest za duża;( My myślimy nad prezentem na Mikołaja, dość mamy klocków, lalek, malowanek i pierdoł. Ciuchów Broń Cię Panie Boże, co to za prezent kiedy dziecko dostaje ciuchy;( Bardziej stawiam na gry, ciastoliny itd

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry