reklama

Prezent na 6-te urodziny...??

Hej my ostatnio daliśmy na prezent dla córki pogo skoczka. Miało być coś innego i oryginalnego. Pierwsze przeprawy z tym sprzętem były ciężkie ale po 2 dniach :-D zagościło na dobre w grafiku córki w zabawach po szkole.

reklama
Moim zdaniem najlepszym prezentem są książki! Dla sześciolatka można znaleźć naprawdę fajne pozycje, ja ostatnio siostrzeńcowi kupiłam parę książek o Koszmarnym Karolku i jest zachwycony! Fajne jest to, że ostatnio wydano ich urodzinową wersję dlatego jak mu się spodoba będę miała pomysł na kolejne prezenty ;) z tego co wiem od siostry uwielbia również Przygody mikołajka, a ostatnio czytał razem z mamą Jaśki :)

karolek.jpg

Załączniki

• karolek.jpg
    karolek.jpg
    68,4 KB · Wyświetleń: 118
To fakt,zawsze najlepiej jest zapytać rodziców z czego ucieszy się dziecko. Poza tym wybór zabawek masz bardzo szeroki,jako że tym zajmujemy się na co dzień,to chętnie pomożemy i doradzimy:)

Dla mnie prezenty to żaden problem czy dla chłopca czy dla dziewczynki.Trzeba wiedzieć tylko co dziecko interesuje i poszukać tego w sklepach. Panie ze sklepu zawsze świetnie doradzą. Ostatnio bratankowi kupiłam klocki, ponieważ twierdzi, że będzie kiedyś budowlańcem:-D

W 100% się zgadzam,moim zdaniem to także nie będzie problemem o ile znamy dziecko i wiemy czym się interesuje. Warto postawić na zabawki edukacyjne,drewniane które faktycznie coś wniosą i czegoś nauczą.

W tym wieku dzieciaki same już wiedzą co chcą i bardzo często mówią o tym więc czasami trzeba słuchać co dziecko mówi albo zapytać czym się bawią koledzy, ja najczęściej tak robię i trafiam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry