Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, prosze was o pomoc, bo mój Pitulek ma już wszystkie zabawki o jakich piszecie, garnuszki, słuchaweczki, jeżdziki, bujaczki...W sobote jego urodziny, a ja z mezem trace glowe co mu kupic! Wczoraj objeździlismy wszystkie sklepy z zabawkami i nic ciekawego, albo podobne ma w domu! Mąz wymyslił kolejke elektryczną(chyba bardziej jako prezent dla siebie), ale nie mozemy znalezc jakiejs fajnej. Moze widzialyscie gdzies i mozecie cos polecic, albo macie inny oryginalny pomysl na prezent dla roczniakaProsze pomóżcie!!!!
kisazeczka?
farbki do malowania palcami :0 [zabawa razem z mama/tata]
albo przerobienie miejsce dla zabawy np dla chlopaka sa takie dywaniki z ulicami (jak liubi samochody), moze stolik malenki i krzeselka fajne sa w ikei..
maly i tak nie bedze pamietal ktora kolejna zabawke dostal ...
(zabierz mu zabawke na 2 tygodnie a pozniej daj z powrotem bedze cieszyl sie jak by mial nowa
a moze zrob mu cos sama
taka pamietke? doceni jak bedzie starszy
No o stoliku i krzesełkach własnie myslałam..bylismy nawet w Ikei, ale jakis pan-obcy tatus odradził nam zakup mebelków z serii MAMUT, bo się przewracają i mój mąż nie chce się teraz na to zgodzic!
Myślę też o jakiś flamastrach łatwozmywalnych zeby robił "pisiu, pisiu"
Zabawki zabieram mu na bieząco, połowe ma zawsze schowaną!
A czy wasze brzdące mają może Zamek Fisher Price Little People?
u nas jedna z ulubionych zabawek jest baczek za 5zl
zamku nie mamy ale za to mamy dwa stoliki edukacyjne jeden zreszta dla dzeci od 18 miesiaca ale moj bhater liubi stolik z kierownica
poszukaj tych farb dla dzeci sa naprawde extra szczegolnie ze zbliza sie dzen babci i dzidka zawsze mzona lapkami cos namalowac
mamut rzeczuwiscie moze przywrocic sie
ale przeciez jest seria drewnianych mebelkow calkiem fajnych
do tego sa jakis mebelki z pojemnikami w ktorych mozesz schowac zabawki
To zdjęcie to tez fajowski pomysł!
Stolik bedziemy musieli kupic tak czy inaczej....chyba jeszcze raz wybierzemy się z męzem...albo zlece zakup stolika jakims gościom
A twój maluch ma juz takie farbki? Czy na farbki nie jest jeszcze za wcześnie?
Dzieki za podpowiedzi!
tu masz linka od roczku czasu jezeli dzecko wyraza zainteresowanie mozna sa jakis spacialne skladniki takie jak i w glinie co robisz odcisk reki.
trzeba ty;lko kupic dobrejk firmy i zabawa fgwaratnowana...
mam sasiadke malarke mowi ze takie zdolnosci mozna rozwijac u roczniakow jak juz np trzymaja olowek pokazac do czego sluzy