reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

Ja zamierzam na:
Dzień Mamy kupić prezencik jak co roku - tym razem biżuteria :-)
A ja już wiem, ze mnie też czeka miła niespodzianka na mój pierwszy Dzień Mamy :-)
Dzień Dziecka - fontanna choć jeszcze się zastanawiam
Roczek - stoliczek z fisher choć też jeszcze myślę :-)

reklama
na dzien dziecka książeczki i taki fajne pisaki bo Bartek juz się gryzmoleniem interesuje Pierwsze flamastry 1+ MINI KIDS CRAYOLA 12 szt. (1011949383) - Aukcje internetowe Allegro
i powiem wam że warto je kupic choć drogie ale my mamy jedne od 3 lat i jeszcze pisza - choć już nie wszystkie i słabiutko ale w porównaniu ze zwykłymi które wysiadają po paru gryzmołach i trzeba kupowacciągle nowe to i tak wychodzi tanio....jeszcze chłopaki wspólnie dostaną nocną lampke - tęczę
a na roczek jeszcze nie wiem- my mamy mnóstwo zabawek interaktywnych po Karolu i nie widze sensu kolejnych...no moze jedynie gąsiennica fisher price co mi sie tak bardziej spodobała-rozważymy ją

mitemi - konik na biegunach świetny pomysł, klasyk, jedyny w swoim rodzaju!
Mój Eryczek dostał na Boże Narodzenie, ale tak naprawde teraz zaczyna się nim interesować.

Nie wiem czy tu czy na wyprawce :-(
Mam pytanko czy któraś posiada stolik edukacyjny i może jakiś polecić. Myślałam nad Fisher, ale z Chicco też znalazłam fajny (choć po wpadce z fotelikiem nie mam zaufania do tej firmy ) i mam problem. POMOCY. Dzień dziecka we wtorek.

A ja kupiłam Hani Uczące kluczyki z fishera prica. Zabawka fajowa ale myślałam, że bardziej zainteresuje moje dziecko... kurcze tak to już jest z tymi zabawkam. Niby wszystko fajnie a dziecko spojrzy pomaca i koniec zabawy. A wybierałam tę zabawkę chyba z tydzień... Już chyba nie będę kupowała tych drogich zabawek.

reklama
Zylcia mnie te kluczyki też się spodobały i kupiłam małej. Tylko ona pomacała i bawiła się czymś innym.
Wkurzyłam się bo drogie były ale na szczęście nie wyrzuciłam opakowania. Zapakowałam z powrotem i daliśmy w prezencie bratankowi. A on miłość od pierwszego wejrzenia;/

Deli ja też mam ten problem. Najgorzej że te stoliki drogie jak diabli a po lumpach moich nie ma:( Najbardziej podobał mi się ten stolik dwujęzyczny Fishera ale on u nas w sklepach 300zł kosztuje. No porażka:(

Do góry