reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

Efe ja na allegro kupie to koszt ok 220. Ten z Chicco niestety w obcych językach tylko :-(. W sumie bardziej mi się podoba niż Fisher (coś mi w nim brakuje), ale po co mi stolik ang-nie lub wło-niem jak moje dziecko jeszcze po polsku nie mówi :p.

Ten z chicco to taki CHICCO, STOLIK MAGICZNY OGRÓD SŁÓW, SUPER CENA (1053942844) - Aukcje internetowe Allegro

Te kluczyki też kiedyś chciałam kupić, ale wtedy Oli była mała i po obejrzeniu zrezygnowałam. I dobzre zrobiłam, bo u Martynki sie nimi bawi przez 5 minut i idzie dalej.

Ostatnia edycja:
reklama
Deli kupuj Fishera i nie kombinuj;-)Bo przedobrzysz. Stolik super bedzie sie małej podobać

stoliczkiem Fisher Price moja bawiła się u koleżanki max 10 min, ale jak na jedną zabawke to dla mojej pchełki i tak długo :-D
żyrafka bardzo mi sie podoba ale jak Julka ją oceni to sie okaże :)
zaś taką kostke jak pokazała Izabela ma Julki kuzynka i bawi się nią nadal mimo że ma 3 latka

a Myszka jutro dostanie bączka takiego tradycyjnego bo mielismy niespodziewane wydatki i trzeba pasa zacisnąć w tym miesiącu ;/ ale po wypłacie zaszalejemy w zabawkowym :-D

a mi się podoba taka żyrafka, podobna do tej wieży, tylko cena już mało atrakcyjna :sorry2: FISHER PRICE K8844 PILECZKOWA ZYRAFA ZJEZDZALNIA (1034587366) - Aukcje internetowe Allegro
i dalej mam problem z kupnem zabawki dla Mai :-(
Iza ja bym za nią 100zł nie dała aż tak rewelacyjne one nie są
może popatrz używane na allegro? za 100zł miałabyś całą stertę zabawek
!!!

laski ja potrzebuję pchacza bo moje dziecię chce chodzić
Help! Jakie macie i co możecie o nich powiedzieć?

reklama
Do góry