reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
Robicie jakiegoś skromnego prezenta swoim mężastym, partnerom - na dzien taty - niby że od dzieciaczków? bo ja nie mam pomysła...amalutkie kwiatuszki od "Alci" na dzien mamy dostałam....;)

a ja nic nie robie i nie daje. co roku dawalam cos mezowi na dzien faceta,w zeszlym roku dla jaj dalam mu tak awansem na dzien ojca. zawsze sie staram,a on nigdy mi nic nie daje,bo niby zapomina(ale w pracy zawsze sie skladaja np.na dzien kobiet dla dziewczyn w ich oddziale....).coz niech mu bedzie. sam rezygnije z okazji do swietowania...ale przykro mi.bo to sa zawsze takie fajne okazje,zeby zrobic cos innego danego dnia,itp...z drugiej str nic na siłę,prawda?

reklama
Do góry