reklama
Fajne, ale nie wiem Ewelinko czy te nasze dzieci jak będą już biegać pozwolą się wsadzić do tego krzesełka i grzecznie się pobawią
Mój "pędzi wiatr" na pewno nie, ale każde dziecko inne
Ja chyba kupię Oliwii http://allegro.pl/item1082276247_skoczek_zebra_hip_hop_rodeo_fisher_price_0317_4341.html na roczek :-) tylko jeszcze chciałabym zobaczyć to na żywo w sklepie i zobaczyć czy panience się spodoba.
Rozmawiałam już z dziewczynami co to mają i dzieci podobno szleją za tym :-).
Mój "pędzi wiatr" na pewno nie, ale każde dziecko inne
Ja chyba kupię Oliwii http://allegro.pl/item1082276247_skoczek_zebra_hip_hop_rodeo_fisher_price_0317_4341.html na roczek :-) tylko jeszcze chciałabym zobaczyć to na żywo w sklepie i zobaczyć czy panience się spodoba.
Rozmawiałam już z dziewczynami co to mają i dzieci podobno szleją za tym :-).
Ostatnia edycja:
megaczka
Fanka BB :)
Efe tak jak pisze Deli zależy od dziecka, ja staram sie najpierw sprawdzić w sklepie jak Julka zareaguje na daną zabawke albo u kogoś w domu jak sprzedawcy są niechętni do składania zabawek lub rozwalania kartonów.
Deli właśnie czekam aż synek koleżanki wyzdrowieje i jedziemy wypróbowac taką zebre bo słyszałam wiele pozytywnych opinii. daj znac czy spodoba się Oli ;-)
Deli właśnie czekam aż synek koleżanki wyzdrowieje i jedziemy wypróbowac taką zebre bo słyszałam wiele pozytywnych opinii. daj znac czy spodoba się Oli ;-)
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
prawda Natt
a co myślicie o czymś takim na roczek? SUPER NOWOŚĆ Krzesełko HOP HOP edukacyjne 2-kol (1075274859) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kiedyś na usg bioderek pytałam ortopedy o takie krzesełka i skoczki to powiedział, że odradza bo zasada działania jest taka sama jak w chodziku.
Efe tak jak pisze Deli zależy od dziecka, ja staram sie najpierw sprawdzić w sklepie jak Julka zareaguje na daną zabawke albo u kogoś w domu jak sprzedawcy są niechętni do składania zabawek lub rozwalania kartonów.
No muszę tylko dobrze poszukać w sklepach. Znajomi niestety nie mają.
kaskax25
mama wspaniałej trójki
np.allegro;-)myśle,ze napewno sie gdzie jakaśznajdzie,ja mówie tylko dlatego,że szwagierka u nas szukała i niestety niechcieli jej nawet sprowadzic bo bali sie,że moze sie rozmyslić
ale w jakimś większym sklepie powinny byc
A tak w ogole fajowa zebra tylko cena juz nie az tak

reklama
Podziel się: