reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

Ja to się gubie troche w tych sklepach z zabawkami, jest tego tyle, ze nie wiem co wybrać a do tego ceny mnie powalają wiec często poprostu nie wchodze. Moja mama to jest szalona pod tym wzgędem i większość zabawek które ma Zosia to ona jej pokupowała. Dziś jak byłyśmy na zakupach to też kupiła jej Kubusia Puchatka(bo jak to stwierdzila, musi mieć całą kolekcję- na imieniny dostała m.in. Tygryska). :-)

reklama
A my ustalilismy, że kupimy Zosi na roczek rowerek(juz kiedyś pisałam, że w smyku widziałąm, ale na ich stronie int. nie ma takiego), ale chciałabym też jej kupić stoliczek i taką zebre, a jak się zagłebie w zabawki to pewnie i inne mi się spodobają:-) i stwierdziłam, że chyba zrobie liste zabawkową i niech dziadkowie, pradziadkowie i ciotki szaleją:-)

ja mam taką listę - głównie dla dzieciaków wlaśnie ;-)
pippi07.chce.to

bo ja wpisuję realne prezenty...
wiem że jak wpiszę np:

nowy musk dla męża (najlepiej damski)
domek z ogródkiem (z nieobciążoną hipoteką)

to się na tym wpisie skończy :-);-):-D

Dominika cos mi sie wydaje ze twoja bedzie o wiele dłuzsza;-)

Oj masz racje:-)dla samej Zochy bym wiele rzeczy chciała, oczywiście nie mam gdzie tego trzymać bo nielubie jak mam zagracone:-) ale po babciach przecież moge roznieść:-) szczególnie, że mieszkają w domkach i mają dużo miejsca:-)
a ile rzeczy do domu potrzebuje już nie mówie o tych które bym chciała mieć:-) a dla siebie...ehhhh:-)

No to babci już dziś powiedziałam, że kupi dla Oliwii wraz z ciocią (studiuje i kupują zawsze na pół :-) ) SKOCZKA Z FP
A moja bratowa kupiła jej radio z CD na potem z Barbie by dziewczynka miała swoje własne. No super jest. Na razie widziałam na stronce, ale mi się podoba :-). Będzie sobie odtwarzać pioseneczki na swoim sprzęcie :-).

reklama
Do góry