Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To chyba tylko ja nie mam jeszcze ani jednego prezentu dla dziecka, ani "męża", ani reszty rodziny![]()
Kupiłam zeby juz wiecej sie nie rozmyslać;-)
Kasia fajny ten warsztacik kupiaś, ja też się zastanawiałam nad czymś takim po tym jak skręcaliśmy meble a Zocha ze śrubokrętem chciała cały czas latać albo z młotkiem.
Ale tez myśle o laptopie...tylko tu mam problem i nie wiem jaki, czy taki dostosowany teraz do wieku czy już dla starszych dzieciaczków....pomóżcie:-)
Mnie też ciekawośc zżera ;-)Miranda to mi napisz bo mnie ciekawość zżera![]()

i nie wiem jak to w końcu będzie, bo jak tu losować na odległość, a kolejna wizyta juz w święta...Ja mam do tego jeszcze imieniny taty i imienny mamy po drodze. A jeszcze może teściowie przyjadą jak bratowa nie urodzi przed czasem więc już w ogóle mętlik! I tu nie ma porządnych sklepów, więc muszę do jakiegos miasta pojechać a z tym juz problem. Mój się najeździ w tygodniu i w weekend mu się nie chce. Więc konflikt interesów jest![]()