Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mamy tą podstawową wersję- lalki niemowlaka z nocniczkiem, butelką, śliniakiem, grzechotką i kocykiem;Dziewuszki mam pytanie, czy wasze dzieciaki mają takie rowerki z tego typu?
Rowerek Arti UFO z kolyską SUPER Rowerki najtani (1708691555) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
wiem, że niektóre z was już dawno kupowały, chciałam wiedzieć jak to się sprawdza i czy dla młodego to już spoźniony prezent? czy już się nie opłaca w tym wieku? :/ bo babci się to spodobało i myślała żeby mu to kupić, proszę bardzo o opinię, będę dźwięczna![]()
ja mam ARTI tylko inny model - City chyba; ma mniej bajerków, fajny jest; i jak najbardziej dla Niny na teraz, i tak jeszcze sama nie pedałuje tylko ja pchamy w nim; lubi wychodzić "w nim" na spacerki;Dziewuszki mam pytanie, czy wasze dzieciaki mają takie rowerki z tego typu?
Rowerek Arti UFO z kolyską SUPER Rowerki najtani (1708691555) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
wiem, że niektóre z was już dawno kupowały, chciałam wiedzieć jak to się sprawdza i czy dla młodego to już spoźniony prezent? czy już się nie opłaca w tym wieku? :/ bo babci się to spodobało i myślała żeby mu to kupić, proszę bardzo o opinię, będę dźwięczna![]()
co do lalki Agatki, to u nas był to dobry pomysł (kupiliśmy Ninkowatej jak wróciliśmy z syniem ze szpitala); teraz mała nosi ją na rączkach, poklepuje w pupkę (bo ja tak robię z małym), zmienia pieluszkę, karmi butelką, lulamamy tą podstawową wersję- lalki niemowlaka z nocniczkiem, butelką, śliniakiem, grzechotką i kocykiem;

Kurza blaszkamnie się wydaje, że marcel jest na taki rowerek dopiero gotowy właśnie, bo jak na wiosnę go przymierzałam to nie chciał siedzieć w takim wcale :/ ale znowu boję się że to tylko na te wakacje i potem już będzie za mały dla niego? no chyba że za rok będzie sam pedałował hym, przemyślę jeszcze
W każdym razie dziękuję za info i opinię, pomocne są)