reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
Fajne, ale nie wiem Ewelinko czy te nasze dzieci jak będą już biegać pozwolą się wsadzić do tego krzesełka i grzecznie się pobawią
Mój "pędzi wiatr" na pewno nie, ale każde dziecko inne

Ja chyba kupię Oliwii http://allegro.pl/item1082276247_skoczek_zebra_hip_hop_rodeo_fisher_price_0317_4341.html na roczek :-) tylko jeszcze chciałabym zobaczyć to na żywo w sklepie i zobaczyć czy panience się spodoba.
Rozmawiałam już z dziewczynami co to mają i dzieci podobno szleją za tym :-).

Ostatnia edycja:
Efe tak jak pisze Deli zależy od dziecka, ja staram sie najpierw sprawdzić w sklepie jak Julka zareaguje na daną zabawke albo u kogoś w domu jak sprzedawcy są niechętni do składania zabawek lub rozwalania kartonów.
Deli właśnie czekam aż synek koleżanki wyzdrowieje i jedziemy wypróbowac taką zebre bo słyszałam wiele pozytywnych opinii. daj znac czy spodoba się Oli ;-)

Efe tak jak pisze Deli zależy od dziecka, ja staram sie najpierw sprawdzić w sklepie jak Julka zareaguje na daną zabawke albo u kogoś w domu jak sprzedawcy są niechętni do składania zabawek lub rozwalania kartonów.
Deli właśnie czekam aż synek koleżanki wyzdrowieje i jedziemy wypróbowac taką zebre bo słyszałam wiele pozytywnych opinii. daj znac czy spodoba się Oli ;-)

No muszę tylko dobrze poszukać w sklepach. Znajomi niestety nie mają.

taką zebre cięzko podobno na sklepach dostac,bo potem leżą im przynajmniej tak słyszałam w kilku sklepach ,ze to dosć droga zabawka i jak sprowadzaja to tylko pod zamówienie,zeby im na sklepie potem sie nie kurzyło

ja poszukam jednak ...patrząc na ceny stoliczków, krzesełek itp. to zebra kosztuje tyle samo
może będę mieć szczęście i spotkam

myśle,ze napewno sie gdzie jakaśznajdzie,ja mówie tylko dlatego,że szwagierka u nas szukała i niestety niechcieli jej nawet sprowadzic bo bali sie,że moze sie rozmyslić
ale w jakimś większym sklepie powinny byc

myśle,ze napewno sie gdzie jakaśznajdzie,ja mówie tylko dlatego,że szwagierka u nas szukała i niestety niechcieli jej nawet sprowadzic bo bali sie,że moze sie rozmyslić
ale w jakimś większym sklepie powinny byc
np.allegro;-)
A tak w ogole fajowa zebra tylko cena juz nie az tak:sorry:

reklama
no u mnie same duże sklepy z zabawkami
podzwonię jutro i się dowiem :-)

Kasiu na allegro są, ale tam dzieci nie sprawdzą czy im pasuje :p

Do góry