Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
faktycznie nie pomyslalam o szczeniaczku- moj chrzesniak ma i bardzo podobal sie Weronice, jest mieciutki i sie przytulala do niego tak ksiazeczka tez jest fajna; mam juz ladna liste hehhe
U nas pojazd na akumulatorki bedzie napewno co srednio mnie cieszy ale M sie uparl;-)Na dzien dziecka kupie klocki,Chrzestni pytaja co bysmy chcieli ja mysle o rowerku takim jak ma Kicrym
kurcze nie mialam kiedy wchodzić na ten wątek;-) ale tak przyznam sie bez bicia, że zerżnę od Pabli pomysł z książeczką FP - strasznie mi się podoba i dodatkowo chciałabym kupić malej tego psiaka co Dorka pisała bo mój kuzyn to ma i jego dzicie bylo tez nim zachwycone
a wiecie co polecam bardzo, my mamy po Kornelku taką maskotkę Miś-Bajeczka (zaraz znajdę w necie go) Kornel bardzo go lubił, bo nie tylko on czytal bajeczki, ale też jest do niego podłączona książeczka i ty możesz razem z lektorem czyytać dziecku a jak dziecko podrośnie to samo sobie ogląda tą książeczkę (ma rysuneczki) i poprzełącza w stópkach misia lektora na bajeczkę którą chce sluchać Tosi ostatnio pokazaliśmy tego misia, to bardzo jej smakował, a później bardzo uważnie sluchała tego pana co z misia do niej gadał Epee MIŚ BAJECZKA czyta 16 POLSKICH BAJEK NOWOSC (636068959) - Aukcje internetowe Allegro
Echhh, im dłużej czytam ten wątek, tym większe mam dylematy Takie fajne pomysły podsuwacie, że bym wszystko najchętniej kupiła:-) Chyba, jak pisze Kasia, rzeczywiście trzeba to z własnym dzieckiem wypróbować..poczekam na dobry humor malej i pojedziemy do Smyka robić sajgon z zabawkami
Bardzo fajne pomysły macie a ja i tak mam problem bo Zuzka dużo już z tych rzeczy dostała
nic mi do głowy nie przychodzi a rodzina pyta co kupić
Spodobala mi się bardzo ta książeczka co pabla wkleiła i komuś na pewno to zaproponuje
Pamiętam że my na roczek chrześnicy mojego m kupiliśmy coś takiego konik na biegunach i jeździk Berchet (636349716) - Aukcje internetowe Allegro
ale szczerze mówiąc nie wiem czy Mała dużo z tego korzystała muszę spytac przy najbliższej okazji
Ja chciałabym zrobić cos własnoręcznie:-) tak na pamiątkę może taki mały albumik bo w każdą miesięcznice robie Malej zdjęcie i do tego odcisk dłoni lub stópki :-)(jeśli Zu na to pozwoli oczywiście albo podczas snu) Zestaw Odcisk Bobasa - Wersja różowa (637287193) - Aukcje internetowe Allegro
wiem że to się robi po urodzeniu ale jakoś to przegapiliśmy
Mam nadzieje że po latach to doceni ;-)